EMEA Suture Box Pull Up Graphic for EACTS 1200


  • Johnson & Johnson Ethicon konac ima 133 godine dugu istoriju. Osam od deset kardiohirurških zahvata na planeti izvede se Ethicon Prolene koncem.

  • Od 2003. godine posebna pažnja se poklanja antibakterijskom sintetičkom koncu, sada podržanom od strane najeminentnijih zdravstvenih organizacija – WHO, CDC, ACS/SIS, EUnetHTA... Brojne meta-analize pokazuju smanjenje broja infekcija hirurške rane za čak 26-28%!

  • Bio antibakterijski ili ne, Ethicon konac uvek dolazi u društvu superiorne igle, od kojih su pojedine posebno dizajnirane za anastomoze na fragilnim tkivima, savlađivanje kalcifikata ili besprekoran estetski efekat na koži.

  • Ethicon se decenijama prilagođava potrebama hirurgije i poseduje rešenja i za najzahtevnije situacije u operacionoj sali! 


Be More Confident 2 pager 1 1200

Be More Confident 2 pager 2 1200

 

Ne postoji ništa što donosi veću sreću i zadovoljstvo od spašavanja života, a operacija na otvorenom srcu je, sasvim sigurno, jedan od postupaka koji može spasiti nečiji život.Informacija o zdravlju i bolesti kao i mogućnostima lečenja kardiovaskularnih bolesnika mora biti dostupna svim ljudima, a mi težimo da svoju stručnost podelimo sa svima.


lazar velicki

  021 442 224

KORAK DO PREGLEDA LEKARA

Zdravo srce je preduslov zdravog života. Tu smo da vam pomognemo da vaše srce bude zdravo.

Upoznavanje sa vašim zdravstvenim problemom uvek započinje razgovorom. Bilo da imate bolest srca, krvnih sudova, problem u ishrani, tu smo da vam pomognemo. Svetska zdravstvena organizacija je definisala zdravlje kao stanje potpunog fizičkog, mentalnog i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti ili nemoći. To je cilj kome zajednički težimo.